Team Van der Heul

Kijk nog eens naar de foto hierboven! Daar staan we. Familie van der Heul. Van links naar rechts zijn dit Elise, Thomas, Peter, Karin en Jaccolien met haar vriend Ferry.

 

De naam “Karin’s Zonnestraal” is gekozen om een zonnestraaltje te willen zijn als het even niet meer gaat en het bewolkt is in je leven. Een zonnestraaltje breekt door in je leven als het weer wat beter gaat.

Karin is verantwoordelijk voor de dagbesteding, logeren en wonen. Peter vind je vooral in de bakkerij, Zorgbakkerij Peter van der Heul.
Thomas en Jaccolien maken deel uit van het team hulpen die de dagbesteding begeleiden. Lees hier hoe een dag op de boerderij met Thomas eruit ziet!
Elise zet haar talenten in door het trainen van de paarden en pony’s. “Door haar weet ik hoe het is om een fijne plek te willen vinden voor je kind of, als je iets ouder bent, voor jezelf”, zo beschrijft Karin. Dit is een van de redenen geweest waardoor Karin’s Zonnestraal is ontstaan.

Karin

“Stilzitten,
dat is niets voor mij. Dat kan altijd nog!”

Lief, eerlijk, energiek en altijd in de weer voor haar gezin en de cliënten. Dat kenmerkt Karin!

Zorgvragers kunnen bij haar terecht voor logeren en wonen. Karin vindt het fijn om uit te zoeken wat bij jou past of waarom dingen moeilijk voor je zijn. Samen op weg naar een zonnige toekomst waarin zij met haar team probeert jou te laten stralen. Daarnaast is Karin ook voor een groot deel aanwezig bij en verantwoordelijk voor de dagbesteding doordeweeks, maar ook op zaterdag.

En dit is alleen nog maar het werk dat Karin “zichtbaar” verzet. Naast deze bezigheden ontwikkelt Karin zich ook continu door besprekingen, scholingen, opleidingen en reflecties. Wist je dat… ze ook zit in het Raad van Advies van Zorgboeren Zuid Holland?! Zo beslist ze mee in keuzes die gemaakt worden voor een betere zorg voor jou!
Neem contact op met Karin

Karin’s Zonnestraal since 2009

Team Blauwe polo’s

De blauwe polo’s dragen ze niet altijd hoor, maar de begeleiders zijn er wel altijd. Want zonder hen zijn we nergens. Ze begeleiden elk maximaal 2 à 3 cliënten, afhankelijk van de zorgzwaarte. Ze zijn betrouwbaar, lief, eerlijk en duidelijk. Samen met hen worden de dieren gevoerd, spelletjes gespeeld en activiteiten buiten de deur gedaan.

tanja_met_pony

Kom ons eens ontmoeten!

“Het mooiste aan mijn werk is, dat ik met jou een stukje mag meelopen op je pad. Dat ik je help samen oplossingen te bedenken zodat je alles een beetje beter begrijpt en grenzen leert accepteren.”
Karin van der Heul

Wij bezitten de volgende opleidingen en certificaten:

  • Een AVG certificaat
  • ‘Kwaliteit laat je zien!’ Kwaliteitswaarborg Zorgboerderijen
  • een opleiding ‘geschoolde medewerkers Zorgboeren’/MMZ opleiding
  • Karin volgt een opleiding ‘Intervisie groepen’
  • Wij hebben bijna allemaal BHV
  • Karin en Jaccolien hebben de training ‘beelddenken’ afgerond

© copyright 2023 – Karin’s Zonnestraal – Disclaimer & privacy
Webdesign powered by BuroWauw.nl

Neem contact op!

Heb je een vraag? Stel hem hier! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt