Fijnproevertje

fijnproevertje_team2
2019_098_tekst_ruit

De winkel waar zorg en
smaak samen gaan

Winkel: DirkIV plein 10 | Hoornaar | 0183 785669

Openingstijden:
Dinsdag | 08.30 – 12.30
Woensdag t/m vrijdag | 08.30 – 17.30
Zaterdag | 08.00 – 16.00
Zondag en maandag | gesloten

Welkom!

Ons doel met de winkel Fijnproevertje is om zo veel mogelijk jongeren met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking te laten participeren, integreren en socialiseren in de maatschappij. Dit in plaats van alleen op de zorgboerderij. Want het is fijn dat we die veilige plek midden in de natuur hebben, maar we zien dat er zoveel talenten zijn die we ook anders in kunnen zetten. Zorgvragers die geschikt zijn om in de winkel te werken krijgen zo de kans zich gewaardeerd, herkend en gezien te voelen. Ze leren hun talenten verder te ontwikkelen. Hun eigenwaarde groeit ervan en zo groeien ze van een jongen, meisje, man of vrouw van de dagbesteding naar iemand met een plekje in de maatschappij.

In het Fijnproevertje bieden we deze vorm van dagbesteding. Zorgvragers kunnen vaardigheden in de winkel leren. Ook achter de schermen zijn er genoeg activiteiten, zoals koekjes en andere producten verpakken, stickeren van verpakkingen, etiketeren van de producten etc. Zo kan een ieder met zijn of haar talenten een stukje bijdragen aan de producten die wij in onze winkel verkopen.

En wat verkopen we dan? We hebben een heerlijke assortiment brood, koekjes, vers gebak en taart, bonbons, chocolade, kaas, noten en andere delicatessen. Maar ook voor cadeaupakketten kunt u bij ons terecht. We hebben pakketten in de winkel liggen, maar u kunt ook zelf een pakket samen stellen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor kerstpakketten! Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs en vraag naar de mogelijkheden.

© copyright 2023 – Karin’s Zonnestraal – Disclaimer & privacy
Webdesign powered by BuroWauw.nl

Neem contact op!

Heb je een vraag? Stel hem hier! We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt